Bedrijfscontactpunt 

De gemeente Maastricht vindt het belangrijk ondernemers in onze stad optimaal te informeren, te faciliteren en te ondersteunen. Daarom is het Bedrijfscontactpunt in het leven geroepen. Het Bedrijfscontactpunt Maastricht van de gemeente Maastricht is het centrale aanspreekpunt voor het lokale en regionale bedrijfsleven.

Als startende of als gevestigde ondernemers kunt u bij het Bedrijfscontactpunt terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, vergunningen en bestemmingsplannen. Ook voor advies en bemiddeling bent u bij hier aan het goede adres.

Een persoonlijk adviesgesprek kan natuurlijk ook.

 

Sluit het aanbod van industriekavels zoals vermeld op deze site niet aan op uw vestigingswens, neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

 

Of kijk voor meer informatie op de website van de Gemeente Maastricht

Tweewekelijks spreekuur op bedrijventerrein Beatrixhaven 

Als extra service van het Bedrijfscontactpunt vindt twee keer per maand een spreekuur plaats in het Facility Point van de Samenwerkende Industrieterreinen Beatrixhaven (SIM), Sleperweg 10, bedrijventerrein Beatrixhaven.

Het spreekuur is iedere twee weken op dinsdagmorgen (in de oneven weken). Tussen 9.00 en 12.00 uur kunnen ondernemers die zijn aangesloten bij de SIM een afspraak maken met de accountmanagers van het bedrijfscontactpunt, Ron de Joode en/of Lilian Cortenraad. Tijdens zo’n gesprek kan het gaan over de uitbreiding of verplaatsing van een bedrijf, over vereiste vergunningen of andere gemeentelijke regelgeving of stedelijke ontwikkelingen.

 

De accountmanagers staan ondernemers te woord en beantwoorden vragen. Als er meer informatie gewenst is over een bepaald onderwerp dan brengen zij de ondernemer in contact met de gemeentelijke collega die zich bezig houdt met het betreffende onderwerp.

Het spreekuur wordt gehouden in het dienstencentrum van het SIM Facility Point aan de Sleperweg in de Beatrixhaven. Het is gemakkelijk bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

 

Na een jaar vindt een evaluatie plaats van het spreekuur. Het oordeel van de ondernemers over het nut van een dergelijk spreekuur is daarbij een belangrijk meetpunt. Afhankelijk van de resultaten van de evaluatie wordt besloten of het spreekuur een vast karakter krijgt.

 

Wilt u een afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 043-350 4050 of per e-mail via bedrijfscontactpunt@maastricht.nl.

Hierbij kunt u aangeven over welke onderwerpen u meer informatie wilt.

Ook als u geen lid bent van SIM kunt u uiteraard een afspraak maken. Deze afspraak kunt u maken met het bedrijfscontactpunt op locatie Mosae Forum 10 te Maastricht.